Streamingstudio Videostudio | Kolonihaven

Streamingstudio – videostudio

Skap profesjonelle sendinger og opptak der nærhet og trygghet til publikum er i fokus. Vårt streamingstudio egner seg til alt fra webinarer, foredrag og kurs.

videoproduksjon i filmstudio

I vår digitale alder er videokommunikasjon blitt mer og mer vanlig. Vi gjennomfører videomøter, konferanser over video og webinarer. Ikke minst eksponeres vi for video på nett og sosiale medier hele tiden.

Etter å ha gjennomført nesten 200 samtaler med våre kunder er det ingen tvil om at digitale møter og webinarer har kommet for bli. Men vi ønsker at møtene og foredragene vi holder, skal gjennomføres med optimal kvalitet – med andre ord: krystallklare bilder og stabil og tydelig lyd. 

Med over 30 års erfaring innen foto og film, har vi fulgt med i den digitale utviklingen og kan i dag tilby et profesjonelt videostudio med det du trenger av utstyr, og ikke minst hjelp fra fotografer med lang erfaring i bransjen. Vi hjelper deg med å lage levende video av foredraget ditt.

Hvorfor leie et profesjonelt studio? 

Du tenker kanskje at det ikke er nødvendig å bruke et profesjonelt studio for det møtet du skal streame, men bildekvalitet og lyd har utrolig mye å si for hvordan møtet oppleves og hva publikum får med seg. I tillegg er det ikke alltid møterommene på jobben er de beste alternativene, eller i det hele tatt er ledige.

Ved å leie et TV-studio får du alle fasilitetene du trenger for å formidle ditt budskap på en god måte. Dere slipper også å bygge et eget studio i kontorlokalene og kjøpe utstyret som kreves for topp kvalitet. I våre hyggelige studioer får dere alt på ett og samme sted!

Kolonihaven Studio AS –
alt på ett sted

Når du skal streame – enten det er snakk om et møte, foredrag eller en annen type sending, er det mange ting som må være på plass for å få et godt resultat. 

Du bør ha en sendeplan eller agenda klar, utstyret må være rigget opp og være klar til bruk og du bør ha et rom som er egnet for sending. Ikke minst må du klare å bruke teknologien som skal benyttes under selve streamen. Hos oss i Kolonihaven får du alt dette på ett sted. 

kolonihaven team

Lei lokaler, lyd og lysutstyr, fotograf og regissør

Hos oss kan du leie trivelige lokaler og profesjonelt utstyr, men du kan også få hjelp av oss til å tilpasse og skreddersy sendingen etter kommersielle og journalistiske virkemidler. Det du må huske på er: hva skal du si til hvem? 

Vår Editor in Communication, CF Wesenberg, har flere års erfaring innen både reklamebransjen, journalistikk og ikke minst foto. Hvis du har behov for full pakke med studioleie, utstyr og regi, hjelper vi gjerne!

teleprompter i bruk

Videoproduksjon hos Kolonihaven

I tillegg til å leie ut studio, er vi i Kolonihaven fotografer. Vi er et fellesskap av kreative sjeler med bred erfaring og kompetanse, og tilbyr en rekke tjenester innen film og foto. 

Live og opptak

De fleste som kontakter oss ønsker å sende video live – i dag er det vanlig å gjøre opptak og redigere innhold før det sendes live. Så hvis du skal gjøre en livesending, tenk på: kan noe av det som skal formidles tas opp på forhånd eller må alt være direktesendt?

Vårt videokonsept retter seg mot de som ønsker å dele kunnskap og selge produkter. For å nå ut til publikum med ditt budskap må du etablere nærhet på en kreativ måte. Dette gjør vi ved å sende live fra studio og fylle sendingen med forhåndsinnspilte videoklipp (opptak) – akkurat slik de nyhetskanalene gjør. Samtidig som vi bruker journalistiske og kommersielle virkemidler for å formidle budskapet.

Produsere webinar – opptak og live streaming

Hvis du skal lage et eller flere webinar kan det være lurt å bruke et egnet lokale – som for eksempel et streamingstudio. Ikke alle har utstyr og fasiliteter som dekker de behovene en produksjon av webinar krever. Nettopp derfor er det å leie et streamingstudio helt perfekt. 

Trenger du et sted å streame? 

Trenger du et sted å streame? Lei våre trivelige lokaler sentralt i Oslo. Her kan du velge mellom to film- og TV-studioer, og vi kan tilby forskjellige bakgrunner: både hvit bakgrunn, sort bakgrunn og ikke minst greenscreen. Hos Kolonihaven er det enkelt – velg det studioet du har behov for. 

Uansett om du skal streame på YouTube, privat nettside eller via en annen videotjeneste kan vi hjelpe deg. Vi brenner for å finne en løsning som passer akkurat for deg!

Du finner oss…

Vi holder til i Hausmannsgate 6. Her er det kort avstand til offentlig transport, og flere parkeringsmuligheter i området. Ved spesielle behov er det også mulig å bruke parkering i garasje.

Litt om Kolonihaven

Kolonihaven er et etablert fotograffirma i Oslo. Det ble startet av CF-Wesenberg i 1989 med et ønske om å visualisere de gode øyeblikkene med fototeknikk. Da vi begynte var det fremkalling og kopiering av film som var vårt hovedprodukt, men med årene har vi fulgt på utviklingen, er i dag et allsidig fotostudio med lokaler i hjertet av Oslo.

Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med resultatet – dette sørger vi for med god personkjemi, godt samarbeid og profesjonalitet i arbeidet. Kvalitet og service er tross alt vår førsteprioritet. 

Nøkkelen til suksess

Vi vet at det kreves god planlegging for å oppnå gode resultater. Derfor bør du tenke nøye gjennom hva du ønsker å formidle med videoinnholdet – enten det er en stream, små videosnutter eller noe helt annet. 

Ta et møte med oss

Vi anbefaler å gjennomføre et planleggingsmøte med oss før produksjonen setter i gang. Dette er for å sikre at dere får mest mulig ut av å bruke vårt studio og/eller oss som fotografer. Med et møte får vi muligheten til å forstå hva dere ønsker, og legge til rette for at vi oppnår et godt sluttresultat.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å booke tid i studio eller har spørsmål, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på hyggeligpris@kolonihaven.no, foto@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Kolonihaven – vår visjon er å få deg til stråle foran kamera!