Pressebilder | Kolonihaven

Pressebilder

  Trenger dere bilder som pressen vil ta i bruk? Vi i Kolonihaven Studio AS sørger for at dere får en samling med gode pressebilder. Ta kontakt med oss i dag! 

  Pressebilder er bilder mediene publiserer for å vise nøkkelpersoner i din bedrift eller organisasjon. Disse bør tas i relevant miljø for å forsterke budskapet dere ønsker å få frem.

   Fotograf CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio AS har jobbet som pressefotograf i 12 år og sittet på bildedesk i avis- og magasinredaksjoner. Han vet akkurat hva som skal til for å skape bilder som pressen liker å bruke.

  Det handler om å skape troverdige uttrykk som løfter frem nøkkelpersonene hos dere som gode representanter. Samtidig handler det om å få frem det unike hos den enkelte, og vise frem deg og dine kollegaer frem som enhetlige i alle kommunikasjonsflater. 

  Hvorfor må vi ha gode pressebilder?

  Pressebilder kan brukes i mange sammenhenger, og det er viktig at bildene representerer de verdiene bedriften eller organisasjonen din representerer. Det er viktig at pressebildene forteller en historie som bygger oppunder det du ønsker å formidle og hva dere står for. 

  Samtidig må dere huske på at de bildene pressen benytter mest, er de som ligner på det en pressefotograf ville tatt. Derfor er det viktig at dere har en samling av representative bilder som pressen kan bruke. 

  Bilder er en viktig del av kommunikasjonen

  Siden foto er en del av en bedrifts ansikt utad og fungerer som en kommunikasjonsbærer, er det viktig at bildene gjenspeiler og representerer dere som bedrift. I tillegg må det være gode bilder som pressen også kan og vil benytte i sine saker. Dette hjelper vi dere med å skaffe!

  De ulike pressebildene vi tar

  Profilbilder og portretter 

  Vi kan fotografere enkeltpersoner til pressebilder. Her er hensikten å kun fokusere på én enkelt person. Valg av bakgrunn er viktig for å kunne underbygge den historien du ønsker å fortelle. 

  Vi har spesialisert oss på å fotografere mennesker som skal representere sin arbeidsgiver. For å skape gode bilder av medarbeidere må bildene være troverdige, tillitsvekkende og reflektere den kompetanse og stilling som forvaltes av den enkelte. 

  portrettbilder

  Miljøbilder og gruppebilder

  Dersom dere trenger foto til pressebruk, er også situasjonsbilder og gruppebilder relevant. Vi sørger for at dere får miljøbilder som er i tråd med deres budskap og verdier. Her kan vi ta bilder av en gruppe mennesker – styrebilder, miljøbilder og lignende – enten dere skal stå oppstilt på bestemte plasser eller plasseres mer dynamisk i bildene. 

  Eventfotografering

  Dersom dere skal arrangere event og trenger noen til å fange dagen med bilder, kan vi i Kolonihaven hjelpe dere. Vi stiller gjerne opp på arrangementet med det utstyret som trengs, og sørger for at dere har foto fra arrangementet som kan brukes i etterkant. Hvis dere vil filme eventet kan vi bistå med dette også. 

  Slik jobber vi med pressebilder

  Vi mener at god planlegging og godt samarbeid er nøkkelen til suksess. Derfor anbefaler vi for de fleste fotooppdrag at vi gjennomfører et møte i forkant. Målet med dette møtet er å bli litt bedre kjent, vise dere hvordan vi jobber og avklare ønsker og behov slik at vi sikrer å levere et produkt dere blir fornøyde med. En god plan gir også riktig pris.

  På fotodagen

  På fotodagen møter vi opp på avtalt location, enten dette er bedriftens lokaler, kontor eller et annet sted. Vi anbefaler at vi tar bildene ute i et relevant miljø for dere, slik at bildene blir mest mulig lik det media foretrekker, samtidig som at de skal kunne representere dere. Bakgrunnen på bildene er viktig, og skal fortelle noe om den historien dere ønsker å formidle. 

  Etter fotografering

  Vår visjon er å få mennesker til å blomstre, og det er viktig for oss at dere har en god opplevelse når dere jobber med Kolonihaven Studio AS. Derfor er det en naturlig del av prosessen at ansatte og kollegaer får være med å velge ut sine beste bilder. De valgte bildene korrigeres og sendes deretter til dere på e-post. 

  Bedriftsfoto

  Vi tar også på oss andre fotooppdrag i forbindelse med bedriftsfoto. Vi hjelper dere med foto av ansatte, styrebilder, interiør- og miljøbilder og mye mer. Om dere ønsker å kombinere en fotoshoot med pressebilder og andre typer foto kan vi avtale dette i et planleggingsmøte før fotograferingen.

  Vi tar pressebildene for dere

  Hvis dere trenger nye pressebilder hjelper vi dere mer enn gjerne med dette. Vi elsker å jobbe med mennesker, og i tråd med god personkjemi og godt samarbeid jobber vi for at dere får bilder dere blir fornøyde med. 

  Kontakt oss og book fotografering

  Om dere vil ha mer informasjon om hvordan fotograferingen foregår, produktet dere får til slutt eller andre ting, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00. Dere kan også fylle inn skjemaet nedenfor. 

  Sentralt i Oslo

  Vi holder til midt i Oslo, med kort gåavstand til kollektivt og flere parkeringsmuligheter i området. Du finner oss i Hausmannsgate 6, 0186 Oslo, og det er bare å ta turen innom. 

  Velkommen til Kolonihaven!