Under opptak | Kolonihaven

Under opptak

  • Musikere
  • Kultur
  • Reklame
  • Portretter

I studio eller på location

Vi fotograferer helst med utgangspunkt i vårt studio midt i Oslo sentrum. For bedrifter blir det mer og mer vanlig at vi reiser til kunden og rigger til et provisorisk studio. Med base hos dere, kan vi utføre alle oppgaver i autentisk miljø, så vel som mot nøytral bakgrunn.

En klassisk fotografering innebærer ofte at våre kunder ønsker bilder tatt mot en nøytral bakgrunn, ute på location eller i miljø. Spesielt gjelder dette talspersoner i bedrifter og organisasjoner, eller for deg som ønsker nye bilder til en CV, og bilder til bruk i sosiale medier. Det kommer også mange til oss som ønsker å bruke bilder på den type websider som gjør det lettere å finne en ny partner. Og HAR du funnet en og skal gifte deg, ta med din forlovede til oss.

Dokumentasjon

Hadde vår bransje hatt ISO-sertifisering ville Kolonihaven vært en av de få med et slikt sertifikat. Vi dokumenterer alle jobber vi gjør, med unntak av våre faste produkter”. Dette sikrer samme bildestil ved fotografering av ansatte uavhengig hvilken tid på året, og hvilken bildestil vi bruker. Konsistent kvalitet er viktig for oss, om det er viktig for deg og dine å fremstå helhetlig på en troverdig måte. Det finnes nok av de eksempler på bedrifters hjemmesider hvor du faktisk ser at ansatte har blitt fotografert av forskjellige fotografer, eller at samme fotograf ikke har dokumentert arbeidet sitt, slik vi gjør.

Z

Før opptak


Under opptak

Etter opptak

Våre priser

Pakkeløsninger

Bruksrett