Etter opptak | Kolonihaven

Etter opptak

  • Musikere
  • Kultur
  • Reklame
  • Portretter

Skissefiler

Bildene vi tar av deg kan sammenlignes med negativer. Disse kaller vi «råfiler» eller «skissefiler».  Dette er bildefiler som er helt ubehandlet, men kun enkelt justert under «fremkallingen» av råfilen. Ofte leveres disse i en Dropbox til ditt gjennomsyn og utvelgelse.

Utvelgelse

Når bildene er tatt, setter vi oss ned sammen og ser på mulighetene vi har med tanke på bildestil, farger, sort-hvitt og retusj. På alle bilder vi leverer, gjør vi hudretusjering etter ditt ønske. Vi ønsker ikke å manipulere bildene, men kun å få frem ditt potensiale.

Utvelgelsen av bildene gjør vi helst sammen, så vi vet at du blir 100 % fornøyd. Her er det også rom for å fotografere deg på nytt. Mange ønsker å se seg med forskjellig håroppsett, eller i forskjellige klær. Vi er her for deg, og det er derfor viktig at du føler at bildene vi tar «er deg». Vi er dine beste rådgivere.

Etterbestilling

Skulle det bli for mange bilder å ta stilling til der og da, så kan vi legge et utvalg av skissefiler i et eget Dropbox-galleri til deg. På denne måten kan du i ro og mak vurdere bildene hjemmefra, med hjelp og innspill fra andre. Dette gjør vi spesielt der behovet for bilder er å finne mer enn «det ene». I praksis betyr dette at du når som helst kan foreta etterbestillinger.

Originaler

Definisjonen på en originalbildefil er en «fremkalt» råfil, som er optimalisert for trykk/print i full oppløsning og skalert til bruk på web/skjerm. Vi pleier med andre ord nesten alltid å gi deg to versjoner av hver original vi lager. Skal bildene kun vises på web i lav oppløsning, tilbyr vi også løsninger som er kostnadsbesparende her. Dette diskuterer vi gjerne når vi planlegger opptaket.

Z

Før opptak


Under opptak

Etter opptak

Våre priser

Pakkeløsninger

Bruksrett