Fotograf Oslo | Kolonihaven

Fotograf Oslo

  • Foto for bedrifter
  • Foto for private
  • Lokal fotograf i Oslo
  •  Profesjonelt fotostudio

Bor du i Oslo-området og trenger en fotograf? Kolonihaven Studio er en profesjonell fotograf i Oslo. Vi har eget fotostudio, men reiser også ut til location. .

Kolonihaven Studio er en gruppe engasjerte fotografer som jobber for å få mennesker til å stråle foran kameraet. Våre fotografer har ulik erfaring, noe som gjør oss allsidige og kapable til å gjennomføre de oppdrag du måtte ha – enten det er et klassisk portrettbilde eller en kreativ miks av foto og video.

Bedriftsfotograf

Vi er spesialisert på fotografering for bedrifter og organisasjoner. Her jobber vi med å få frem den gode atmosfæren på kontoret eller bedriftsarrangementet, og få medlemmer og ansatte til å stråle – alt ettersom hva dere har behov for. 

Enten dere trenger noen gode pressebilder fra bedriften, eller trenger foto til en egen bildebank, er vi klare til å fange øyeblikkene.

Foto for private

Fotografi er kanskje den viktigste måten å bevare minner på – derfor er det ekstra stas å fange de beste minnene med kameraet. Vi tar på oss fotooppdrag for privatpersoner, og stiller på alt fra bryllup og konfirmasjon til familiebilder, gravidbilder og portretter. Dersom du trenger et nytt profilbilde til sosiale medier, gjør vi dette også.

Før fotografering

Før selve fotoshooten, er det flere ting du må være forberedt på. Nedenfor kan du lese litt om hva du må huske på.

Valg av klær

Det er ikke uvanlig å være usikker på hva du skal ha på deg under fotoshooten, og hovedsakelig er det én regel som gjelder: ikke bruk klær med mye mønster eller sterke farger. Årsaken er rett og slett at klær med sterke farger eller mye mønster tar oppmerksomheten vekk fra deg og ansiktet ditt, og det er jo nettopp deg vi vil fokusere på.

Valg av bildestil

Et bilde formidler en identitet. Derfor er det viktig at vi finner en bildestil som visualiserer bedriftens identitet og verdier. Det samme gjelder for privatpersoner – vi må finne en bildestil  du er komfortabel med og som representerer deg. 

Sammen med bedriften, eller deg som privatperson, finner vi en bildestil som representerer det visuelle uttrykket deres/ditt. Vi foretrekker å forholde oss til en designmal som inspirasjon. Spesielt for bedrifter anbefaler vi å ha et formøte slik at dette, med mer, kan planlegges og avklares i forkant av fotograferingen.

Under fotograferingen

På fotodagen møtes vi enten i vårt studio i Oslo sentrum, eller på avtalt sted. For privatpersoner er dette gjerne lokasjon for selve bryllupet eller konfirmasjonen. For bedrifter kan dette være på arrangementet de holder eller sitt eget kontor. På den måten kan vi fotografere dere i et autentisk miljø dere er komfortable i. Samtidig får vi muligheten til å fotografere med nøytral bakgrunn, ved at vi rigger opp et provisorisk fotostudio på kontoret deres.

Etter fotograferingen

Når fotoshooten er ferdig, starter utvelgelsesprosessen av bildene. Dette gjør vi gjerne sammen med deg for å finne de bildene du er mest fornøyd med. Det er også rom for at du får bildene delt via Dropbox slik at du kan sitte i ro og mak og velge dine favoritter, og eventuelt etterbestille bilder. Dersom vi velger bilder i studio, er det åpent for å ta nye bilder med det samme, om noe ikke skulle falle helt i smak.

Vi er din fotograf i Oslo

Hvis du trenger en fotograf i Oslo og omegn, er Kolonihaven Studio din lokale fotograf. Vi jobber hovedsakelig med oppdrag for bedrifter, men tar gjerne på oss privatoppdrag. Enten du vil gjennomføre fotograferingen i et profesjonelt studio, eller ute i ditt miljø, er vi klare for å få deg og dere til å stråle. 

Lurer du på noe? 

Dersom du har spørsmål angående location, fotograferingen eller andre ting, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelig på e-post: ​​hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!