Reklamebilder | Kolonihaven

Reklamebilder

Trenger dere nye reklamebilder? Vi i Kolonihaven har mange års erfaring i bransjen og hjelper dere med å ta bilder som selger deres produkter og tjenester.

Reklame er en viktig del av markedsføring og kommunikasjon, og i dagens samfunn blir vi raskt overveldet av all informasjon vi eksponeres for. Dette fører til at vi siler ut det som ikke fanger oppmerksomheten vår. Nettopp derfor er visuell kommunikasjon og gode bilder i markedsføringen viktig. Gode reklamebilder er avgjørende for å skape blikkfang og fange oppmerksomheten.

Det er her vi kommer inn i bildet: Kvaliteten du og dine kollegaer representerer eller de produkter og tjenester dere tilbyr, må presenteres på en måte som vekker interesse og troverdighet.

Kolonihaven Studio er din reklamefotograf i Oslo og omegn. Vi hjelper dere hele veien fra planlegging til ferdige bilder og sørger for at dere får et resultat dere blir fornøyde med!

Din reklamefotograf i Oslo

Kolonihaven Studio har holdt til i Oslo i over 34 år og har lang erfaring innen foto og video. Vi består av kreative og dyktige ansatte og er spesialister innen forskjellige områder av fotograf- og videofaget. 

Reklamefoto er intet unntak og hvis dere trenger nye blikkfangende bilder til sosiale medier, annonser på nett, bilder til nettsiden eller fysiske reklameplakater kan dere kontakte oss i Kolonihaven. 

bilder av mennesker i kontorområde

Vår grunnlegger, fotograf CF Wesenberg har over 13 års erfaring fra reklamebransjen og over 12 års erfaring fra pressen. Han vet akkurat hvilke virkemidler som er nødvendig å ta i bruk for at dere skal kommunisere ønsket budskap gjennom bildene.

Hvorfor trenger dere gode reklamebilder?

I dag er fotografi den viktigste kommunikasjonsbæreren, og foto er minst like viktig i reklame. En annonse på sosiale medier, reklameplakat eller reklamefilm bidrar til å kommunisere et budskap. Det kan skape et behov du ikke visste du hadde, eller minne deg på at du skal kjøpe et produkt. 

Uten gode bilder er det vanskelig å tiltrekke seg oppmerksomhet, da er det også vanskelig for forbrukere å vite at ditt produkt eller tjeneste eksisterer.

Slik jobber vi med reklamefoto 

Vi vet at nøkkelen til suksess ligger i god planlegging. Derfor anbefaler vi at vi gjennomfører et møte i forkant av fotograferingen. Da undersøker vi hvilke muligheter som finnes. I møtet planlegger vi fotoshooten og avklarer hva dere ønsker å formidle til hvem i tråd med deres innhold og strategi. Fellesnevneren er behovet for å visualisere identitet og fortelle historier der målet alltid er å skape tillit.

bilde av dame og hund

Etter fotografering

Når fotoshooten er ferdig går vi gjennom bildene med dere og gjør eventuelle justeringer på de. De utvalgte bildene sendes til dere på e-post som dere kan bruke i reklamemateriellet.

Vi gjør mer enn å fotografere

Hvis dere skulle trenge mer reklamemateriell enn bare foto, har vi også erfarne videofotografer. De hjelper dere med å lage alt fra korte reklamesnutter til vignetter. 

Våre ansatte hjelper dere med oppsett av lyd, lys og annet filmutstyr. I samarbeid med vår Editor in Communication, CF-Wesenberg, får dere all hjelpen dere trenger til å strukturere budskapet i tråd med redaksjonelle og kommersielle virkemidler.

Foto for bedrifter

Vår ekspertise ligger i foto for bedrift. Vårt spekter innen bedriftsfoto strekker seg fra klassiske ansattbilder og headshots til styrebilder, pressebilder og miljø- og interiørbilder. Vi stiller også opp på pressekonferanser og events, og tilbyr rene bildebankløsninger hvis dere trenger det.

Videoproduksjon

Skal dere spille inn webinar eller holde større digitale møter og foredrag, har vi også mye erfaring med dette, og et eget TV-studio dere kan leie. I studioet har vi alt fra profesjonelle kameraer til skjermer, lys og teleprompter dere kan bruke under innspilling. 

livesending fra studio
videoproduksjon i filmstudio

Om Kolonihaven 

Kolonihaven ble startet opp i 1989, da som Sort-Hvitt Service. Siden den gang har vi holdt følge med den fototekniske utviklingen og består i dag av flere dyktige sjeler som brenner for fotografering og video. 

Vår jobb er å få deg til å stråle foran kameraet! 

Hvorfor gjennomføre fotograferingen hos oss? 

Hvorfor skal du velge Kolonihaven som din fotograf? Vi består av erfarne og allsidige fotografer som alltid jobber for å levere profesjonell kvalitet i alle deler av arbeidet vårt. For oss er god personkjemi og samarbeid viktig, og du kan være trygg på at både kvalitet og service blir ivaretatt når dere benytter Kolonihaven som fotograf. Vi som jobber her liker å jobbe med mennesker, og gjør det vi kan for at det skal være hyggelig å jobbe med oss.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål angående fotografering, location, videoproduksjon eller andre ting er det bare å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00

Vi holder til i Hausmannsgate 6, 0186 i Oslo – på akkurat samme sted som da vi startet for over 30 år siden. Det er kort vei til kollektivt, og gode parkeringsmuligheter i området. 

Velkommen til Kolonihaven, vi gleder oss til å høre fra deg!