CV-Foto | Kolonihaven

CV-bilde

Trenger du et nytt bilde til CV-en? Hos Kolonihaven Studio får du profesjonelle portrettbilder og headshots, perfekt som CV-bilde. Book tid til fotografering i dag. Vi skaper fornøyde jobbsøkere.

Dersom du skal sende søknad og CV, er det lurt å legge ved et bilde på CV-en, slik at de som ansetter bokstavelig talt får et bilde av hvem du er. Det blir litt mer personlig, og det er enda enklere for arbeidsgiveren å huske en person de har et ansikt på. Det er rett og slett en del av det å gjøre søknaden best mulig. 

Et bilde sier mer enn tusen ord, og forteller noe om din identitet. Derfor er det også viktig at du klarer å formidle hvem du er gjennom bildet – dette hjelper vi i Kolonihaven Studio deg med. 

Din profesjonelle fotograf

Kolonihaven Studio består av et team profesjonelle fotografer med forskjellig erfaring. Vår visjon er å få mennesker til å stråle. Vi tilpasser bildene etter hva de skal brukes til og hvilken stil du ønsker. Så dersom du søker etter ny jobb, sørger vi for å ta profesjonelle, stilrene bilder, som gjør det lille ekstra på CV-en. 

Vi tar bilde til CV-en din

Vi tar CV-bilder mot nøytral bakgrunn, slik at du får et «passbilde». Dette er veldig allsidig og kan brukes til det meste. Alt fra bilde på CV-en til profilbilde på sosiale medier, som for eksempel LinkedIn.

Gode grunner til å bruke bilde på CV

Hvis du er usikker på om du bør inkludere et foto på CV-en, så bør du fortsette å lese. Det er nemlig flere gode grunner til å ha et bilde i CV-en når du søker jobb. Her er noen gode grunner til å inkludere et bilde av deg selv i søknaden: 

  • Søknaden blir mer personlig.
  • Arbeidsgiver får bilde på hvem du er, og et inntrykk av deg, sammenlignet med når det ikke er bilde. 
  • Det er enklere å huske deg blant kandidatene.
  • Søknad og CV oppleves som mer profesjonell med bilde.

Tips til et godt CV-foto

I tillegg til at lyssetting og fotografens evne til å ta gode bilder påvirker hvordan bildene til slutt blir, er det også noen ting du selv kan påvirke. 

Valg av antrekk

For det første er det viktig at du velger klær du føler deg komfortabel i, og som representerer hvem du er. På et CV-bilde skal du fremstå som profesjonell, og samtidig få frem hvem du er som person. Unngå klær med sterke farger og mønster, da dette trekker oppmerksomheten bort fra deg – det enkle er ofte det beste. Ta på samme type klær som du ville tatt på i jobbintervjuet.

Slapp av

Det er sikkert lettere sagt enn gjort, spesielt for de som ikke er vant til å stå foran kameraet. Likevel, prøv å slappe av når du blir fotografert. Det gjør at du føler deg tryggere og får et mer naturlig uttrykk i ansikt og kroppspråk. Er du nervøs eller anspent anbefaler vi å ta noen pusteøvelser for å senke skuldrene. Vi er opptatte av at du skal føle deg trygg og avslappet, og vil selvfølgelig gjøre det vi kan for at du skal være komfortabel foran kameraet. 

Smil!

Noen er kanskje opptatt av at man skal se veldig seriøs og profesjonell ut på et foto til CV-en, og det er vi enige i. Likevel, det er også viktig å vise at du er menneskelig, og ikke minst er en hyggelig kollega med et smil på lur. Føler du at smilet lett blir falskt når du skal smile på kommando? Vi sørger for at du får frem et genuint smil under fotoshooten.

Passbilde og bilde til sosiale medier

Et CV-foto kan brukes til så mye mer enn bare på CV og søknad. For det første får du et passfoto du kan bruke i alle sammenhenger der et nøytralt bilde av deg kreves – eksempel til HMS-kort eller adgangskort på jobben. For det andre får du et profesjonelt bilde som passer ypperlig som profilbilde på sosiale medier. Bruk samme bilde på LinkedIn og CV, så er det ingen tvil om at du er deg, når arbeidstaker vurderer kandidater.

Trenger du et bilde til CV-en din? 

Dersom du har behov for et nytt bilde til CV-en, hjelper vi i Kolonihaven Studio deg gjerne med å ta bildet! Det er bare å kontakte oss for booking av tid, eller hvis du har spørsmål angående fotoshooten, bildestil, priser eller andre ting. Kontakt oss gjennom kontaktskjemaet i lenken nedenfor. Vi er også tilgjengelige på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00. 

Pris

Hos oss betaler du fra kr kr 1490,- for et CV-foto uten redigering. Med redigering starter prisen på kr 2480,- For en ren fotoshoot for CV-bilder setter vi av 5-10 minutter der du fotograferes mot en nøytral bakgrunn. 

Det er også mulig å bestille en utvidet pakkeløsning, slik at du får et større utvalg av bilder, som du kan veksle mellom og bruke til ulike formål. Velger du en pakkeløsning anbefaler vi at du tar med ulike antrekk, slik at du får størst mulig variasjon i bildene. Prisen påvirkes av hvilken pakkeløsning du velger. 

Lokal fotograf i Oslo sentrum

Vi holder til i Hausmanns gate 6, med enkel ankomst. Her er det gode parkeringsmuligheter, og god tilgang til offentlig transport. Vi er din lokale fotograf i Oslo sentrum

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Eksempel på CV-bilder og headshots