Fotostudio Oslo | Kolonihaven
  • Fotostudio Oslo

     

Trenger du et profesjonelt studio til å fotografere eller filme i? Lei vårt fotostudio i Oslo. Les mer om fotostudioet og book tid. Velkommen!

Kolonihaven Studio består av profesjonelle fotografer som jobber for å fange de gode øyeblikkene, og ikke minst få mennesker til å stråle gjennom kameralinsen. I tillegg har vi et profesjonelt og moderne fotostudio i våre lokaler i Oslo, som du kan leie. 

Moderne studio til foto, film og video.

Vårt nyoppussede studio er todelt, med muligheten for å benytte et studio med både mørk og lys bakgrunn. Det er allsidig i bruk og passer utmerket til både fotografering og filmopptak. Studioet passer ypperlig til eksempelvis bilder av ansatte, reklamefilmer, dokumentasjonsbilder og produktbilder/video.  Vi har også green screen.

Studio sort

Studio sort har en takhøyde på 3 meter, bredde på 5,7 meter og dybde på 3,8 meter. I dette studioet kan du lyssette det du trenger nøyaktig slik du ser for deg – og skape spennende bilder og videoer, med mørk bakgrunn. 

Studio hvit

Studio hvit har også en takhøyde på 3 meter, en bredde på 6,8 meter og dybde på 5,8 meter. I dette studioet kan du være trygg på å få god belysning uansett hva du skal ta bilde av. Perfekt til produktfotografering og lignende. La objektet være i fokus og minimer støy i bildet/videoen.

Lounge/Make-up

Det er mange forberedelser som skal på plass før en fotoshoot kan starte. De siste forberedelsene kan dere gjennomføre i vår lounge, perfekt for å ordne makeup og kle på seg riktig antrekk. Her kan dere også ta pauser mellom alle bildene eller opptakene. 

Profesjonelt utstyr

Ved leie av vårt fotostudio får du inkludert leie av profesjonelt utstyr. Vi har blant annet komplett lysutstyr, flash og led-lamper. Du får også hjelp av våre assistenter med lyssetting, og de er tilgjengelige for assistanse under leieperioden. I tillegg har vi green screen om du ønsker å bruke dette. 

Priser

Våre priser på leie varierer. De påvirkes blant annet av: 

  • Om du skal filme eller ta bilder.
  • Hvorvidt bildene eller filmene skal benyttes til kommersielt eller redaksjonelt bruk. 
  • Hvor lenge du skal leie. 
  • Om du skal ha én lampe inkludert eller om du ønsker full pakke med lamper og utstyr. 

Se våre priser her. Dersom du ønsker å leie etter kl. 17:00 eller i helger kommer det et tillegg. 

Leie over lengre tid

Dersom du har behov for å leie studioet over en lengre periode, eller flere dager i løpet av et år, gir vi deg gjerne et pristilbud på dette. Kontakt oss via lenken nedenfor. 

Vil du leie vårt foto- og videostudio? 

Hvis du ønsker å leie vårt fotostudio, er det bare å kontakte oss. Skriv inn hvilket tidsrom du ønsker å leie og hva du skal filme eller fotografere, slik at vi kan bistå på best mulig måte. 

Kontakt oss

Vi er tilgjengelige på telefon: 22 36 03 00 og e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no. Du kan også kontakte oss via vårt kontaktskjema. 

Velkommen til vårt fotostudio!