Video - Kolonihaven

Hvorfor lage video hos oss i Kolonihaven? Vårt TV-studio egner seg for intime sendinger og opptak, der nærhet og trygghet er vårt fokus. Vårt konsept jobber for mennesker som ønsker å oppnå kontakt med publikum når de skal selge sine produkter, tjenester og dele sine kunnskaper. Spill inn foredrag, webinarer, kurs og konferanser hos oss. Vi hjelper deg å sende live.

Hva ønsker du å si til hvem og hvor lenge?

Vi hjelper deg å strukturere budskapet ditt. Vår journalistiske tilnærming er forankret i hvordan nyhetsmedia tenker. Samtidig er vi kommersielle og tenker at våre kunder har et budskap som skal selges. Vi produserer innhold av like høy kvalitet som nyhets-kanalene, bare rimeligere og vi er tilgjengelige. Vi og vår tekstforfatter  hjelper deg å tenke kreativt rundt budskap, form og innhold.

God planlegging er vår nøkkel for at du lykkes hos oss! Denne form for profesjonell bruk av video representerer noe helt nytt for de fleste av våre nye kunder. De fleste velger derfor å besøke oss i forkant for å planlegge. Det er noe eget å kjenne på hva som skjer i deg når du er i et TV studio og skal prestere. Vi har drevet fotostudio her i 33 år. Vi kan lys og vet hvordan å behandle mennesker med litt «kameraskrekk». Derfor er det å forklare det praktiske viktig, for at du skal kunne prestere godt.

Gi deg selv et forsprang på dine konkurenter! Kravet til bedre kvalitet på video har begynt å gjøre seg gjeldende. De største bedriftene bygger in-house videostudios og ansetter teknikere til å drifte disse. Den kvaliteten du leverer på jobb fortjener å bli gjenspeilet i all form for videokommunikasjon. Dette vet vi alt om, der vi har vært premissleverandører for bl.a foto av ansatte, boligfoto og pressebilder.  Det er en grunn til at vi har vært her i 33 år.

Vi jobber med mennesker som vil noeEn video ingeniør er kanskje ikke så god med mennesker og kreativ kommunikasjon som det en fotograf og regissør er. Vår Editor in Communication heter CF og jobber spesielt med mennesker på regi, han er utdannet NLP Coach og er gestaltterapeut «to be». CF har 12 år i pressen og 13 år i reklamebransjen bak seg. Når er fokuset på å finne gode løsninger for deg som kunde. «Kreativitet kan ikke planlegges, den må oppleves.» sier CF.

Når du kommer du til oss i Kolonihaven for å bli filmet eller fotografert, så er vi genuint opptatt av at du skal lykkes foran kamera og føle deg trygg.