Video | Kolonihaven

Vi leverer bedre bilder  skjerm til dine digitale møter! Spill inn foredrag, webinarer, kurs og konferanser hos oss. Vi hjelper deg å sende live. Vårt TV-studio egner seg for intime sendinger og opptak, der nærhet og trygghet er vårt fokus. Skal du selge et budskap med et ønsker å ta deg godt ut på skjerm?  Vi har all den kompetanse om lys, god lyd og visuelle virkemidler som skal til for at du framstår troverdig i rolige ryddige omgivelser. De fotografier du se hos oss kan vi gjøre levende.

Tror du at videomøtene vil ta slutt etter koronaen?  Den nye hverdagen vil bli hybrid. Krav om forhåndsinnspilt deltagelse med video er tidsbesparende og bærekraftig. Hvorfor å fly og bo på hotell for å holde et 45 minutters foredrag? 

Hos oss får du en smakebit på hvordan hverdagen vil bli etter pandemien. Banneret vårt på toppen viser dårlig webcam oppløsning. Etter pandemien vil kravet til kvalitet på video bli en selvfølge, såfremt du selv ser forskjell?  

Gi deg selv er forsprang på dine konkurenter!  I april 2020 satset vi alt og bygget vårt nye konsept med LIVE VIDEO. Pandemien har så lært oss og våre kunder å tenke kreativt. Hvordan bruke video effektivt tilpasset en hverdag med mindre reising og krav til digitale møter. Vi leverer innhold med TV kvalitet som speiler våre kunders egen kvalitet de selv selger. Alt handler om salg og formidling, der vi utfordrer og vi kan trene deg til å bli bedre på skjerm – helt enkelt.  Hvorfor vente når alle andre sitter stille?.

Tenk at webinaret ditt heller bør ligne en nyhets sending Da blir det ikke kjedelig for dine deltagere å følge med.

Intro og vignetter er derfor viktig for å skape liv og fange oppmerksomhet. 

 

Vår første promofilm ble laget i april 2020. Da samfunnet stengte ned forsto vi fort at det å satse på video kommunikasjon, og tenke nytt var lurt.

 

Nå er vårt fokus på hvordan hverdagen blir etter pandmeinen