Video | Kolonihaven

Hvorfor lage video hos oss i Kolonihaven?

Vårt TV-studio egner seg for intime sendinger og opptak, der nærhet og trygghet er vårt fokus. Vårt konsept jobber for mennesker som ønsker å oppnå kontakt med publikum når de skal selge sine produkter, tjenester og dele sine kunnskaper. Spill inn foredrag, webinarer, kurs og konferanser hos oss. Vi hjelper deg å sende live.

Hva ønsker du å si til hvem og hvor lenge?

Vi hjelper deg å strukturere budskapet ditt. Vår journalistiske tilnærming er forankret i hvordan nyhetsmedia tenker. Samtidig er vi kommersielle og tenker at våre kunder har et budskap som skal selges. Vi produserer innhold av like høy kvalitet som nyhetskanalene, bare rimeligere og vi er tilgjengelige. Vi og vår tekstforfatter hjelper deg å tenke kreativt rundt budskap, form og innhold.

God planlegging er vår nøkkel for at du lykkes hos oss!

Denne form for profesjonell bruk av video representerer noe helt nytt for de fleste av våre nye kunder. De fleste velger derfor å besøke oss i forkant for å planlegge. Det er noe eget å kjenne på hva som skjer i deg når du er i et TV-studio og skal prestere. Vi har drevet fotostudio her i 33 år. Vi kan lys og vet hvordan vi skal behandle mennesker med litt «kameraskrekk». Derfor er det å forklare det praktiske viktig, for at du skal kunne prestere godt.

Gi deg selv et forsprang på dine konkurrenter!

De største bedriftene bygger in-house videostudio og ansetter teknikere til å drifte disse. Den kvaliteten du leverer på jobb fortjener å bli gjenspeilet i all form for videokommunikasjon.

Vi jobber med mennesker som vil noe!

En videoingeniør er kanskje ikke så god med mennesker og kreativ kommunikasjon som det en fotograf og regissør er. Vår Editor in Communication heter CF og jobber spesielt med mennesker på regi, han er utdannet NLP Coach og er gestaltterapeut «to be». CF har 12 år i pressen og 13 år i reklamebransjen bak seg.
«Kreativitet kan ikke planlegges, den må oppleves», sier CF.

Når du kommer du til oss i Kolonihaven for å bli filmet eller fotografert, så er vi genuint opptatt av at du skal lykkes foran kamera og føle deg trygg.

Det nye trenden er at børsnoterte selskaper spiller inn profesjonell video som et supplement til Kvartalsrapporten. Videoen bør være maks 3-6 minutter og fungere som en motiverende oppsummering.

En sik video fungerer også som en merkevarebygger, og vil gi bedriften et mer troverdig og nært ansikt til sine eiere og investorer. Vi i Kolonihaven opparbeidet spesialkompetanse på å utvikle denne måten å kommunisere på i samarbeid med deg som kunde. Prisen begynner på  NOK 17500,-