Gavekort | Kolonihaven

Gaven som varer evig.

  • Gavekort
  • Personlig
  • Fotogrfering
  • Gyldig i 2020

Vi skreddersyr gaven din

Er du litt sent ute med å finne den perfekte gaven? Da kan våre «high-end» gavekort være tingen. De signaliserer at du har lagt mye omtanke i gaven du gir. Våre fotografers opplevelse av de vi møter, er kanskje beste gaven du kan gi til den du er glad i. Ganske enkelt fordi ingen blir lei seg av å få fotografert sine kjære.

Foruten bildene og bildefilene vi gir bort, så gjør vi alt for at et møte med oss, skal være en positiv og hyggelig opplevelse i seg selv.

Det vi gir av oss selv, ser du i bildene du får.  Enten du er familie, jobbsøker eller har en singel venn som trenger nye bilder til en datingside. Vis at du bryr deg på en ny og hyggelig måte. 

Fortell oss hva du ønsker å gi bort, så finner vi riktig pris og løsning for deg. Våre honorarer  begynner på kr 2300,- Dette inkluderer alle bildene.
Ønsker du at vår senior CF-Wesenberg skal komme hjem til dere med «full pakke», begynner prisen på kr 19.000,-

Her noen eksempler på fotografering av familien i studio eller ute. Portrettene nedenfor i s/h er tatt av Fotograf CF-Wesenberg. Prisen på et slikt unikt gavekort er kr 8500,- i studio. Styling kommer i tilegg.

… med ønske om en riktig god jul.