Portretter | Kolonihaven

Portretter

Vis hvem du er

Vi setter av minimum 30 minutter til fotograferingen. Du får velge hvilken bildestil du liker før vi går i studio. Etter fotograferingen velger vi ut de bildene du liker. Så kan du bestemme hvor mye etterarbeid vi skal gjøre i Photoshop. Vi kan også lage en Dropbox til deg med de beste bildene. 

Disse filene er vannmerket. På denne måten kan du senere velge hvilke bilder vi skal lage originaler av. Du får originalfilene til fri bruk, disse må lages for at vi eventuelt skal printe ut bilder til deg. Slike jobber faktureres per påbegynte halvtime og honoraret settes etter hvilken fotograf du ønsker å bruke.

Slik får du deg en god date

Vi i Kolonihaven har testet ut de fleste nye møteplassene. Vi vet hvor vanskelig det er å vise seg frem på riktig måte for å få kontakt. I de fleste tilfeller er det ofte så enkelt at du trenger kun å få tatt ett godt headshot, som viser ditt sanne ansikt på en troverdig måte.

Vi kan Tinder-triksene.

Søker du en kjæreste? Da er det å bruke gamle bilder på Tinder, like lurt som å søke ny jobb med 10 år gamle bilder på din CV.  Bruker du flere bilder så bør disse vise en historie om hvem du faktisk er. Tenk selv – hvor kort tid bruker du på å se på slike bilder?

Få blikk-kontakt

Hva er det som får deg til å stoppe opp, før du sveiper videre?  Du trenger minst ett godt portrett av deg. Se på de gamle og nye bildene av Steinar og Heidi. Fotograferingen koster kr 990,-  Den inkluderer to webfiler uten retusj.

Ønsker du full retusj og fargekorrigeringer i tillegg? Dra i slideren så ser du forskjellen på en fullretusjert bildefil til kr 990,- og webfilene som er inkludert.
Vi tar betalt for den tid vi bruker sammen med deg. Denne bildepakken er vår raskeste og rimeligste løsning for å skaffe deg en god og hyggelig date.

 

Møt oss og bedøm selv.

Vi kan skreddersy en bildepakke til deg med nye bilder, makeup og hjelpe med å plukke ut og fikse de beste bildene du selv har tatt. Denne form for skreddersøm og coaching oppleves ofte av våre kunder som sensitiv. Dette tar vi selvfølgelig hensyn til. Ring og spør etter CF.
Pris her kan variere fra kr 2.400,- til kr 16.000,-.