Interiør bilder | Kolonihaven

Visualiser atmosfæren med interiørbilder

  Trenger dere interiørbilder? Vi i Kolonihaven hjelper dere med å ta profesjonelle interiørbilder tilpasset deres stil. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

  Interiørbilder kan brukes til så mangt, og gode interiørbilder egner seg godt til flere formål. Vi i Kolonihaven har lang og bred erfaring med foto og video, og gjennom samarbeid og god personkjemi sørger vi for å visualisere stemningen i rommet i bildeformat. 

  Bruksområder for interiørbilder

  Bilder av interiør har mange bruksområder. Nedenfor har vi listet opp ulike settinger der interiørbilder kan brukes: 

  • nettside
  • sosiale medier
  • stillingsannonse
  • artikler
  • annonser
  • bildebank
  • reklame
  • produktbilder
  • kataloger og magasiner
  • boligsalg

  Våre beste tips for å gjøre rommet klart til fotoshoot

  For de fleste fotoshooter kreves det planlegging og klargjøring for at bildene skal bli best mulig. Dette gjelder også fotografering av interiør. Nedenfor har vi samlet det vi mener er gode tips til hvordan dere kan forberede et rom for fotoshoot.

  Før vi kommer for å fotografere er det viktig at dere har klargjort rommet for fotografering. Det vil si at:

  • Det som skal være i rommet av møbler, interiør og dekor er der.
  • Det er ryddet og rengjort.
  • Eventuelle forstyrrende elementer er fjernet. 

  Vi kan også komme på befaring før selve fotoshooten. Da kan vi finne ut av hvordan vi kan få bildene til å bli best mulig med tanke på plassering av møbler og dekor, lys og andre ting som er relevant for det gitte fotooppdraget. 

  Vi hjelper deg med å ta gode interiørbilder

  Slik jobber vi med interiørfoto

  Vi vet at gode resultater kommer av god planlegging og godt samarbeid. Dette er grunnen til at vi anbefaler å gjennomføre et planleggingsmøte i forkant av fotograferingen. Alle prosjekter er forskjellige, og det er viktig at vi forstår hva dere ønsker og hvordan vi kan oppnå det beste resultatet.

  bildebank

  Dersom dere har en designmal vi skal følge, kan dette tas opp i møtet. Vi tilpasser bildene etter designmalen under opptak og i etterarbeid. Vi jobber for å matche fargene og stil i bildene med eksisterende bilder og filer, slik at disse harmonerer og kan brukes om hverandre. Om dere ikke har en designmal kan vi bistå i utarbeidelsen av en.

  Under fotografering

  På fotodagen møter vi opp på avtalt location. Vi tar med oss det som trengs av utstyr (kamera, objektiv, stativ, lys etc.) og rigger opp. For interiørbilder anbefaler vi å ta bilder mens det er dagslys da dette gir et mye bedre resultat sammenlignet med bruk av kunstig belysning.

  Etter fotografering 

  Når fotoshooten er ferdig går vi gjennom bildene sammen og velger ut de beste bildene. Deretter skal hvert bilde korrigeres og tilpasses designmalen. Når bildene er ferdige sendes de over til dere på e-post.

  Vi gjør mer enn å fotografere

  Kolonihaven består av en gruppe kreative sjeler med forskjellig erfaring og kompetanse. Vi har jobbet med alt fra pressefoto til webinar og vårt mål er alltid at våre kunder skal bli fornøyde. 

  Hvis dere ønsker video av interiøret kan vi også bistå med dette. I våre lokaler i Oslo har vi et allsidig foto- og filmstudio dere kan leie hvis dere har behov for det. Dette passer for eksempel til produktbilder og lignende. 

  videoproduksjon i filmstudio

  Uansett hva slags fotooppdrag dere trenger hjelp med, så bistår vi mer enn gjerne! Vårt mål er at du skal ha en god opplevelse og bli fornøyd med resultatet! 

  Book fotografering med oss i dag!

  Dersom dere trenger hjelp til å ta nye interiørbilder er det bare å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor. Vi er også tilgjengelige på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00.

  Velkommen til Kolonihaven!