Pakkeløsninger | Kolonihaven

Fotopakker

  • Profilbilder
  • Familier
  • Jobbsøkere
  • Snille barn

Full pakke med CF-Wesenberg ©

Du får en god time pluss med én av Norges beste fotografer i vårt studio. Dere jobber sammen med å finne den bildestil som er deg, der du får være med på etterarbeidet etter fotograferingen. Inkludert i prisen er to nydelige bildefiler dere velger ut sammen. Du får i tillegg alle de beste bildefilene digitalt i weboppløsning. Disse er enkelt korrigert og uten retusj. Pakken kan utvides til å inkludere flere personer, full styling, makeup og mye mer moro.

Fotografering fra kr 8900,-

 

Full pakke

Fri fotografering hvor vi setter av en time til deg, fotografert mot nøytral bakgrunn. Inkludert i pakkeprisen er to originalfiler til kr 950,-. Disse er retusjert og fargekorrigert etter ditt ønske. Du får i tillegg alle de beste bildefilene digitalt i weboppløsning. Disse er enkelt korrigert og uten retusj. Passer til jobbsøknader, som profilbilder til nettbruk og gaver til å henge på veggen. Her er det også rom for klesskift og kreative lysettinger.

Fotografering fra kr 4900,-

 

Enkel pakke

Vi fotograferer deg mot nøytral bakgrunn. Inkludert i prisen er én originalfil til kr 990,- som er retusjert og fargekorrigert etter ditt ønske. Du får i tillegg alle de beste bildefilene digitalt i weboppløsning. Disse er enkelt korrigert og uten retusj. Vi setter av 30 min. Passer til jobbsøkere som vil noe mer, single som søker lykken og foreldre med ett barn. Maks to personer.

Fotografering fra kr 3300,-

Headshot / CV

Vi tar et enkelt portrettbilde av deg mot nøytral bakgrunn. Du får de to beste bildefilene digitalt i weboppløsning uten retusj. Filene slettes hos oss når du går. Vi bruker maks 10 min i studio. Utføres også av våre juniorfotografer. Tilpasset studentens lommebok.

Fotografering fra kr 1490,-

 

«Ingen er fotogene, derfor er vi her».

Z

Før opptak


Under opptak

Etter opptak

Våre priser

Pakkeløsninger

Bruksrett