OM OSS | Kolonihaven

Vi er byens hyggeligste foto- og filmstudio!

  • Musikere
  • Kultur
  • Reklame
  • Portretter

Hva

Hva er Kolonihaven? Vår visjon er å få mennesker til å blomstre/stråle foran kamera. Dette handler om personkjemi. De som møter oss, bruker oss fordi vårt mål er at du skal bli fornøyd og få en god opplevelse. Kolonihaven er et av de mest besøkte foto- og filmstudio i Oslo de siste 30 årene.

I 1989 het vi Sort-Hvitt Service og var en av Oslos ledende møteplasser for fremkalling av film og kopiering. Vi var blant de første som tok i bruk digital fotografisk teknologi. I dag er vi et av de mest allsidige fotostudioene i Norge. Vi vet hva vi kan, og gjør det vi kan for våre kunder.

Kvalitet og service er vår første prioritet. Vi som jobber i Kolonihaven trives i fellesskap med hverandre og våre kunder. Dette utløser masse humor og god energi. Noe som er grobunnen for vår vekst, stabilitet og kreativitet. Dette er vårt verdisett som vi lever etter hver dag.

Hvem

Det visuelle felleskapet i Kolonihaven består av flere kreative med forskjellig grad av erfaring. Dette er også gjenspeilet i våre honorarer, som tilpasser seg de fleste budsjetter og ambisjonsnivå.

Gründer og fotograf CF-Wesenberg er i dag kanskje den fotografen i Oslo med lengst allsidig erfaring, hvor hans kreative fokus er å møte deg som menneske. Alle vi som jobber i Kolonihaven dekker de fleste behov våre kunder har innenfor foto og video. 
Takk for at du tar deg tid til å la deg inspirere.

Hvorfor

Hvorfor bruke Kolonihaven? Fotografi er vår tid viktigeste kommunikasjonsbærer. Vi har derfor spesialisert oss på å visualisere bedrifters verdier, mål og visjoner. Vi er samtidig behjelpelige med alt du måtte trenge av fotografi som privatperson. Ved større produksjoner samarbeider vi med våre kunder, og setter sammen team som løser enhver oppgave.

Vi liker å bli godt kjent med våre kunder, slik at vi kan være en god medspiller. Eksempelvis så er det mange bedrifter der vi har fotografert alle ansatte. Nyansatte tar dirkete kontakt med oss hvor vi leverer bilder i henhold til en designmal. Vi liker å gjøre det enkelt og forutsigbart basert på faste avtaler.

Hvor

Du finner oss i første etasje på hjørnet av Hausmanns gate 6 og Christian Kroghs gate. Vi holder til midt i Oslo sentrum, med gode parkeringsmuligheter og lett tilgang til offentlig transport. Vi har et bredt fortau med parkering, som gjør det enkelt for deg å levere større varepartier rett inn til våre to studioer, som begge har separate innganger. Det er en Q-park parkering 68 meter fra inngangen og vi har ved spesielle behov parkering i egen garasje.

teleprompter i bruk
teleprompter i bruk
teleprompter i bruk
teleprompter i bruk

Vi i Kolonihaven er stolte av vårt nyoppussede studio, som vi mener er norges råeste fotostudio. Ved hjelp av diffusorgardiner har du fantastiske muligheter for lyssetting både i den hvite og den sorte delen av studioet. Studioet egner seg perfekt for både foto- og filmopptak. Inkludert i leien er komplett lysutstyr, flash eller led-lamper – alt ettersom hva du foretrekker. Våre assistenter hjelper deg gjerne med lyssettingen, og er tilgjengelige for deg i leieperioden.

I tillegg til foto, har studioet det siste året vært mye benyttet til innspilling av reklamefilmer, dokumentasjonsfilmer og opplæringsvideoer. Har du et behov for å leie over lengre tid, eller mange dager i løpet av et år, gir vi deg gjerne et godt pristilbud på dette.