OPPTAK ELLER LIVE? | Kolonihaven

LIVESENDING ELLER OPPTAK SOM SENDES LIVE?

De fleste som tar kontakt med oss ønsker å sende video LIVE. Trenden for bruk av VIDEO, er at flere og flere gjør opptak av «webinaret», som redigeres før det sendes live. Spørsmålet du bør stille deg er:  – Kan noe av det som skal formidles tas opp på forhånd? Må alt være direktesendt?

 

Konseptet vårt er å gjøre «live» opptak hvor vi benytter flere kameraer, presentasjoner og teleprompter. Dette reduserer behovet for etterarbeidsamtidig som du har full kontroll på videoen du sender live. Akkurat slik alle TV-stasjoner gjør; programlederen er live, mens innslagene er opptak.
Videoproduksjon handler om å lage gode overganger mellom bilder og mennesker. Det er bare å studere de visuelle og journalistiske virkemidlene NRK bruker.

 

Introduksjoner med en programleder, som gjerne er spilt inn på location, fungerer vanvittig bra. Bilder ute er med på å føre publikummet ditt bort fra den trange Teams-følelsen mange opplever om dagen. Ute i relevante omgivelser ønsker du velkommen og inviterer ditt publikum inn i studio. Vignetter mellom innslagene og informativ grafikk er nødvendige røde tråder som skaper helhet. Det er faktisk kun noe få enkle grep som skal til for at du kan sette ditt personlige preg på opplevelsen av profesjonaliteten du står for. Video bør gjenspeile kvaliteten på det budskap du leverer.

 

Se oss på VIMEOLIVE på YouTube

NHO årskonferanse. Introdusksjonsfilm. «Verdien av arbeid» Regi CF-Wesenberg. Prod. Sølsuper.

GE Healthcare – sponsor vignett i en digital konferanse.

Gjør sendingen levende ved å gå ut av studio.

Eksempel på avslutning av en sending.

Gjør webinaret levende ved å lage innslag med et journalistisk blikk.

Vignetter gir en sending fra studio mer liv. Disse kan også brukes som promo for sendingen.