Din portrettfotograf i Oslo | Kolonihaven

Din portrettfotograf i Oslo

  Hos Kolonihaven får du en profesjonell portrettfotograf i Oslo. Vi har lidenskap for portrettfotografering og får deg til å stråle foran kameraet!

  Vi leverer det beste av bilder og portrettfotografering til ditt formål med en visjon om å få deg til å stråle foran kameraet. Vi får frem de beste sidene ved deg. Ingen av våre kunder skal gå hjem uten at de er fornøyde – det er vår garanti.

  Ingen er fotogene, derfor er vi her. Kolonihaven Studio har lang og allsidig erfaring innen bilde og video og har vært ledende innen digital fotografisk teknikk.

  Kolonihaven Studio er din portrettfotograf i Oslo og omegn. Vi tar hovedsaklig oppdrag fra bedrifter, men fotograferer også til private oppdrag.

  portrettbilder

  Portretter for bedrifter

  Vi tar bilder av alle ansatte, pressebilder av ledelsen eller til rene bildebankløsninger. I dag er bilde og portrettfotografering viktig og gjerne avgjørende som kommunikasjonsbærer, og stadig flere ønsker å bruke video og fotografering for å fortelle sin historie.

  Dagens kommunikasjon og digitale inntrykk er overveldende og ved riktig bruk av visuelle virkemidler når du frem til og blir husket av de du ønsker å nå.

  portrettbilder

  Profesjonelt preg

  Under fotografering til bildebankløsninger tenker vi at alle bildene, skal være brandbilder. Bildene skal gjenspeile og underbygge bedriftens identitet, eller brand. Disse bildene skal kunne benyttes om hverandre, slik at all kommunikasjon oppleves som helhetlig og dynamisk – uavhengig av om dere bruker de i en presentasjon, på en nettside eller i sosiale medier. 

  Vi har god erfaring å samarbeide med bedrifter tidlig i prosessen.

  Hvis dere er i prosessen om å skape nye hjemmesider, er det lurt å møte oss så tidlig som mulig. Slik kan vi sikre den beste visuelle helhetlige profilen for dere. Vi har bred kompetanse og erfaring for å enkelt levere det du skulle ønske. Sammen skaper vi et profesjonelt resultat dere blir fornøyde med.

  portrettbilder familie

  Portretter for private

  Den beste måten å bevare minner på er gjennom video og bilde. Selv om de skulle henge på veggen eller eksisterer digitalt er bildene ditt viktigste minnelager. Å fange disse øyeblikkene med portretter av kvalitet er jobben vår.

  Fordi sjangeren portrett har endret seg mye med tiden, og folk gjerne ønsker å uttrykke seg forskjellig, spør vi alltid om hva bildene skal brukes til.

  Dette er for å få en større forståelse av din visjon med fotograferingen og hva du ønsker å kommunisere utad med bildene. Da er nærhet og trygghet grunnlaget for å få deg til å stråle foran kameraet.

  Personlig preg

  Tenk på at bildene av deg er noe som skal leve evig, og vi er din tidsmaskin som også tar vare på din personlige historie.

  Du får velge bildestil før du og fotografen går i studio. Du bestemmer også selv hvilke bilder og portretter du likte best og hvor mye de skal redigeres.

  Ser du etter en portrettfotograf i Oslo, besitter vi de dyktigste i byen. 

  portrettbilder av søsken

  Slik jobber vi med portrettfotografering

  Vi i Kolonihaven har sterk tro på at god planlegging er kilden til vår suksess. Vi er opptatte av å bringe frem kjemien som oppstår mellom deg og fotografen. Dette er en avgjørende faktor for at du skal trives i studio, i tillegg til at det sikrer portretter av kvalitet.

  Vi anbefaler å ta et møte med oss før fotograferingen, for å se hvilke muligheter som finnes. Personkjemi er viktig når du skal fotograferes av en fotograf. Et møte i forkant bidrar til at vi blir kjent med hverandre før fotograferingen.

  Nærhet og trygghet er et viktig hovedfokus når vi fotograferer.

  Utover dette gjør vi mer enn bare å fotografere. Vi produserer både video, og kan delta aktivt under eventer og på pressekonferanser.

  Kolonihaven teamet

  Om oss

  Hvem er vi i Kolonihaven? I Kolonihaven er vi flere kreative sjeler som jobber med portrettfotografering, bilde og video. Vi lever alle av å levere profesjonell kvalitet, der vi trives i felleskap med hverandre.

  Fotograf CF-Wesenberg er i dag en av fotografene i Oslo med lengst allsidig erfaring. Hans kreative fokus alltid har vært å møte mennesket som bor i deg.

  Mantraet hans har alltid vært “Hva ønsker du å si til hvem og hvorfor?”

  Vi streber etter å få deg til å blomstre foran kamera. Vi tror personkjemi mellom deg og fotograf er avgjørende under portrettfotografering, og de som benytter Kolonihaven gjør det fordi målet vårt er at du skal få vise deg frem i studio og bli fornøyd med resultatet.

  Kolonihaven er et av de mest besøkte foto- og filmstudioene i Oslo de siste 30 årene.

  Fotograf CF Wesenberg utenfor Kolonihavens lokaler i Oslo

  Historien bak 

  I 1989 var Kolonihaven en av Oslos ledende møteplasser for fremkalling av film og kopiering.
  Den gang het vi Sort-Hvitt Service og vi var faktisk blant de første som tok i bruk digital fotografisk teknologi. 

  Noe som har vært med oss hele veien, er vår prioritering av kvalitet og service. I Kolonihaven trives vi i fellesskap med hverandre og våre kunder. 

  Vår visjon

  Vår visjon er å få mennesker til å stråle, og vi mener at gode portretter og videoregi kommer av god personkjemi og samarbeid.

  I samspill skaper vi en oppmuntrende og trygg energi og humor. Dette er grobunnen for Kolonihavens vekst, stabilitet og kreativitet, og er grunnen til at mange vil jobbe med akkurat oss.

  portrettbilde av to damer

  Portrettfotografen for deg i Oslo 

  Vi mener planleggingsfasen er grunnleggende for et fint samarbeid og gode portretter. Dette krever at man tar tid til de gode samtalene før og underveis i prosessen. 

  Vi gjør det meste av visuell kommunikasjon, både ansattbilder, film og video, visuell merkevarebygging, historiefortelling og bildebankløsninger.

  Kolonihaven Studio AS er et fullservice knutepunkt for alle typer fotografiske tjenester og oppdrag, med sentral beliggenhet i Oslo.

  Og husk, vi gjør mer enn å ta bilder. Vi skaper gode øyeblikk.

  Har du noen spørsmål?

  Dersom du har spørsmål angående location, fotograferingen eller andre ting, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelig på e-post: ​​hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon: 22 36 03 00.

  Kolonihaven har holdt til på samme sted i over 30 år og er faktisk et av de mest besøkte fotostudioene i Oslo. Du finner oss i Hausmannsgate 6, 0186, Oslo.

  Når du trenger en fotograf, vet du hvor du finner Kolonihaven,
  og vi gleder oss til å høre fra deg!