Bedriftsfoto | Kolonihaven

Bedriftsfoto

  • Ansattbilder
  • Styrebilder
  • Miljøbilder
  • Pressebilder

Trenger dere nye ansattbilder eller kanskje dere vil streame et webinar? Kolonihaven består av profesjonelle fotografer med spesialisering innen bedriftsfoto.

Siden 1989 har Kolonihaven Studio jobbet med å formidle budskap og få mennesker til å stråle gjennom foto. Vår visjon er å få mennesker til å blomstre, og målet vårt er at dere blir fornøyde, og har en god opplevelse med fotograferingen. I dag består Kolonihaven av en gjeng med engasjerte fotografer, som stiller opp på både foto- og videooppdrag. Vi har også et profesjonelt fotostudio til utleie, om dere trenger det.

Fotooppdrag for bedrifter

Uansett hva slags bilder dere trenger til bedriften, kan vi i Kolonihaven hjelpe dere. Vi er spesialisert på bedriftsfoto og tar blant annet ansattbilder, miljøbilder, pressebilder og bilder til bildebank.

Ansattbilder

Har dere en egen hjemmeside for bedriften, er det fint å ha bilder av de ansatte. Vi tar profesjonelle portretter (headshot) med ensfarget bakgrunn. Disse er perfekt å vise frem på bedriftens nettside, og passer utmerket som CV-bilde og profilbilde til sosiale medier som LinkedIn.

Styrebilder

Om dere skal ha bilder av ledelsen eller styret i bedriften eller organisasjonen, gjør vi dette også. Våre fotografer sørger for at de travle menneskene i styret eller ledelsen blir fotografert på en profesjonell og effektiv måte. 

Miljøbilder

Dersom dere har behov for miljøbilder av kontoret, kan vi gjennomføre en egen fotoshoot med bilder av interiør- og kontorlandskap, med og uten ansatte. Hensikten med slike bilder er ofte å vise frem atmosfæren og bedriftens verdier gjennom hvordan kontoret og miljøet ser ut. 

Pressebilder

Hvis dere trenger pressebilder, sørger vi for at dere får en bunke med bilder som kan brukes i pressesammenheng. Å ha egne bilder til dette formålet gjør at dere har mer kontroll over hva slags bilder pressen bruker av dere og bedriften. I tillegg gjør dette at dere alltid har representative bilder å bruke i artikler om bedriften. Vi stiller gjerne opp på pressekonferanser, prisutdelinger og andre arrangementer, slik at dere har bilder til bruk i pressemeldinger og annet pressemateriell. 

Bildebank

Hvis dere har behov for en bunke med genuine og gode bilder som fungerer til alle formål, er bildebank akkurat det dere trenger. Vi sørger for at dere får et arkiv av «stocks» dere kan bruke til alt fra hjemmesiden og presentasjoner til jobbannonser og avisartikler. 

Streaming av foredrag og eventer

Dersom dere skal holde et foredrag eller arrangere et event dere ønsker å streame, har vi fotografer som jobber med dette. Vi sørger for en smidig gjennomføring fra start til slutt, slik at dere kan holde arrangementet på video. 

Hvordan vi gjennomfører fotooppdrag

Før et fotooppdrag sørger vi for god planlegging, slik at både vi og dere er klare for fotoshoot. Vi ønsker derfor alltid å ha et møte med dere før selve fotoshooten. På fotodagen møtes vi enten i vårt fotostudio eller på avtalt location, og gjennomfører fotograferingen. Deretter begynner utvelgelse og etterbehandling av bilder, som dere til slutt får tilsendt.

Trenger deres bedrift en fotograf?

Uansett hva slags oppdrag dere har behov for, hjelper vi gjerne. Vi er spesialisert på foto for bedrifter og organisasjoner, og sørger for at dere får bilder dere kan bruke til alt. 

Besøk vårt studio i Oslo sentrum!

Vi holder til i Hausmanns gate 6 i Oslo, og ligger lett tilgjengelig for både parkering og kollektiv trafikk i hovedstaden. Vi har to studioer til rådighet, og gjennomfører gjerne fotograferingen i vårt profesjonelle fotostudio. Om ønskelig kommer vi ut til dere og fotograferer i autentiske lokaler. 

Lurer dere på noe? 

Dersom dere har spørsmål angående fotografering, priser eller andre ting, er det bare å kontakte oss på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no eller telefon: 22 36 03 00.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!