Videoproduksjon | Kolonihaven

Videoproduksjon

  • Livesending
  • Opptak
  • Reklamefilm
  •  Webinar

Lag webinar, reklamefilmer og mer. Vi i Kolonihaven hjelper dere med videoproduksjon: både livesendinger og videoopptak. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Video er en fantastisk måte å markedsføre seg på, og ikke minst dele kunnskap. Vi i Kolonihaven Studio hjelper dere med å lage video på profesjonelt vis. 

Den digitale utviklingen gjør at økt bruk av video er helt naturlig. Videomøter har kommet for å bli, og det er vanlig å gjennomføre konferanser og undervisning digitalt. Slik kan alle delta uansett hvor de befinner seg. 

Skal dere lage et webinar, en reklamefilm eller annen video, er det bare å kontakte oss i Kolonihaven Studio. Vi har både kompetansen og utstyret til å bistå dere i videoproduksjonen.

Hvorfor lage video hos Kolonihaven Studio?

Det er flere gode grunner til å gjennomføre produksjonen av video hos oss i Kolonihaven. Vi hjelper dere hele veien i produksjonen: fra planlegging til gjennomføring, og til slutt sending og/eller etterarbeid.

Vårt TV-studio egner seg godt for å lage opptak og gjennomføre livesendinger. Hos oss kan dere produsere video på en enkel, effektiv og troverdig måte som treffer publikum og skaper nærhet til seerne.

Vi hjelper dere med regi

Når du skal produsere video, er det viktig at du har et godt formulert budskap å formidle – hvis ikke er det vanskelig å engasjere seerne. Vi hjelper dere med å strukturere budskapet i sendingen. 

Med journalistisk tilnærming og kommersiell tankegang bistår vi med å produsere videoinnhold på en profesjonell og kreativ måte. Vi sørger for bruk av riktige virkemidler, god lyd og rett lyssetting når dere tar i bruk video som kommunikasjonsbærer.

Planlegg med oss

For å gjøre filminnspillingen så smidig og profesjonell som mulig, anbefaler vi å planlegge gjennomføringen sammen med oss. Ta turen til oss i forkant slik at vi kan planlegge budskap, manus og hvilke opptak som skal gjennomføres. 

Det er også en fordel at dere får kjenne på hvordan det er å stå i et profesjonelt film- og TV-studio. Mange blir overrasket over hvordan det er å stå i et studio og se seg selv på skjerm. Vi i Kolonihaven hjelper dere med å bli trygge foran kameraet.

Ulike typer video

Vi har kompetansen og utstyret som kreves for å lage det meste av video. Vi kan blant annet hjelpe dere med:

  • livesending (gjerne med opptak)
  • webinar
  • bedriftsvideo
  • video fra eventer og arrangementer (både privat og bedrift) 

Livesending og webinar

Ønsker dere å sende live? Hos oss har dere mulighet til å benytte et profesjonelt TV-studio med flere kameraer, teleprompter og monitorer. 

Vi hjelper dere med å lage opptak før sending som kan benyttes som en del av innholdet i livesendingen. Dette gjør at sendingen blir mer profesjonell og fleksibel, slik TV-stasjonene gjør. Med programleder som leder sendingen og forhåndsinnspilte opptak får dere det beste av to verdener.

Skal dere dele kunnskap, holde nettkurs eller små møter kan vi hjelpe dere med dette. Hold webinaret i våre lokaler, med TV-studiokvalitet på både lyd og bilde. Du som møteleder kan bevege deg fritt, samtidig som dialogen med deltakerne flyter fritt – det blir akkurat som om dere er i samme rom.

Video for bedrifter

Skal bedriften holde en konferanse eller trenger dere video av bedriftslokalene og de ansatte? Vi tar med oss det som trengs av utstyr, og gjør opptak på location.

Video for private

Om dere skal gifte dere, feire konfirmasjon eller andre festligheter og ønsker å bevare de gode minnene, kan dere kontakte oss. Vi fanger de gode øyeblikkene på film, slik at dere kan oppleve de på nytt.

Trenger dere hjelp med videoproduksjon? 

Enten er snakk om produksjon av et webinar, livesending fra studio, eller dere trenger egne filmfotografer til et privat arrangement, kan vi i Kolonihaven Studio hjelpe dere. Kontakt oss i dag, så setter vi opp et planleggingsmøte for å finne ut hvordan vi kan kan bistå dere i videoproduksjonen. 

Vi er tilgjengelig på telefon: 22 36 03 00 og e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no.

Hva koster videoproduksjon?

Vi tilbyr flere pakkeløsninger med ulike priser for våre videotjenester. Dersom ingen av pakkene dekker ditt behov, kan dere kontakte oss. 

Besøk oss i Oslo

Vi holder til i Hausmanns gate 6 i Oslo. Her er det gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand til kollektiv transport. Ta turen innom for å finne ut hvordan vi kan skape videoen dere ønsker!