TV- og filmstudio Oslo | Kolonihaven

TV- og filmstudio Oslo

  • Livesending
  •  Opptak
  • Webinar
  •  Reklamefilm

Lei vårt TV-studio i dag og spill inn reklamefilm, foredrag eller webinaret ditt. I vårt filmstudio i Oslo har du alt du trenger for en vellykket sending.

Kolonihaven Studio ble startet i 1989, da som Sort-Hvitt Service. Etter hvert som film- og fototeknologien har utviklet seg, har vi utviklet oss i takt med teknologien. Dette har resultert i at vi i dag tilbyr et moderne film- og TV-studio med profesjonelt utstyr til utleie.

Hvem kan leie studioet og hva egner det seg til?

Hvem som helst kan leie studioet vårt, enten du skal lage en reklamefilm eller spille inn et webinar. Dere kan lage mange ulike videoproduksjoner i Kolonihaven Studio – vi har både sort og hvit bakgrunn, samt en greenscreen dere kan benytte. Dette gjør at studioet egner seg godt til både livesendinger og opptak – eller en rekke andre typer videoinnspillinger.

Hvorfor leie et profesjonelt studio?

Du tenker kanskje at det ikke er nødvendig å leie et helt filmstudio for å lage en liten videosnutt. Likevel åpner det seg mange flere muligheter med et profesjonelt studio og utstyret vi her kan tilby.

Profesjonelt utstyr

Når dere leier studioet vårt kan dere benytte dere av et studio med forskjellige bakgrunner, samt muligheten til å leie profesjonelt utstyr. Trenger dere lys, kameraer, mikrofoner og teleprompter er dette ikke noe problem – vi har utstyret dere trenger for en vellykket innspilling. Er det likevel noe vi mangler er vi behjelpelige med å skaffe dette. 

Profesjonell hjelp

I tillegg til at dere kan benytte dere av vårt profesjonelle utstyr til egne prosjekter, kan vi bistå med regi og opplæring i bruk av utstyret. Vi sørger for at webinaret, sendingen eller videoen er godt regissert og strukturert; alt fra å ordne godt lys og bra lyd til å utforme presentasjonen og budskapet dere skal formidle. 

 Det er ikke alltid like lett å vite hvordan du skal formidle et budskap. Med en journalistisk og kommersiell tilnærming, sørger vi for å strukturere budskapet ditt på en logisk og troverdig måte. Skal du bruke en presentasjon i video hjelper vi deg å formulere innholdet på en tydelig måte, slik at både presentasjon, manus og video henger sammen.

Lounge

Studioet har to loungeområder dere kan bruke. Loungeområdene er perfekt for møter, videomøter, styling og makeup. For ikke å glemme lunsj og andre hyggelige pauser mellom opptakene.

Husk dette før innspilling

Det er mange ting som skal være på plass før opptak – både utstyr og den eller de som skal stå foran kamera. Vi anbefaler derfor å komme i god tid, gjerne en time før opptak, slik at alt er klart til innspilling.

Velg klær med omhu

Når du skal stå foran kamera er du en del av det å formidle et budskap. Velg derfor klær som samsvarer med filmens/sendingens budskap, og unngå klær som knitrer i mikrofonen. Vi gir rådgir om hvilke klær som egner seg best for videoen dere skal lage. Vi hjelper dere med å stråle foran kamera!

Book tid i studio i dag

Er dere på utkikk etter et sted å spille inn webinaret? Da vil Kolonihaven Studio være det rette stedet for dere. Kontakt oss med skjemaet under, eller ta turen innom oss i Hausmanns gate 6 i Oslo. Se våre priser for bruk av studio og utstyr her eller kontakt oss.

Lett tilgjengelig i Oslo

Det er kort avstand til kollektivt og gode parkeringsmuligheter i området. Det tar faktisk kun 5 minutter å gå fra Oslo S.

Kontakt oss

Vi er tilgjengelige på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no og telefon:  22 36 03 00. Du kan også kontakte oss ved å trykke deg videre på kontakt oss-knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet vårt.