Foto Oslo | Kolonihaven

Foto Oslo

Kolonihaven Studio AS er en veletablert fotograf med eget studio i hjertet av hovedstaden. Vi hjelper dere med alt fra video og foto i Oslo og omegn.

Om du er på jakt etter dedikerte og blide fotografer, er Kolonihaven en selvfølge å kontakte. Her finner du en koloni av kreative sjeler som brenner for å fange de gode øyeblikkene med film og foto. Gestaltterapeaut, gründer og fotograf CF-wesenberg er en erfaren og kjent fotograf i Norge, som mer enn gjerne coacher og hjelper deg med å blomstre foran kameraet. 

Pressebilde ansatte

Foto siden 1989

Det hele startet i 1989, i Hausmanns gate 6 i Oslo. Sort-Hvitt Service var navnet på bedriften, stiftet av fotograf CF-Wesenberg. På den tiden ble det fort et aktuelt og populært sted å kopiere og fremkalle sort-hvitt film. Siden den gang har vi sørget for å følge med og ta del i en digital utvikling, alt fra å ta i bruk digital fotografisk teknologi til å bli et allsidig fotostudio. Nå har vi også bygget vår eget TV-studio for 3-kamera liveproduksjon.

Hos oss skal du stråle

Vi elsker jobben vår, og det vår visjon er å få mennesker til å stråle foran kamera. Ingenting er viktigere enn at du blir fornøyd med bildene dine, og ikke minst er komfortabel med måten vi jobber på. Derfor er kvalitet og service alltid vår største prioritet!

Foto for bedrifter

Vi har spesialkompetanse på å visualisere bedrifters verdier, mål og visjoner. Dette gjør at vi kan gi dere en komplett bildebank med alt fra ansattbilder og styrebilder til interiørbilder og reklamebilder. Dersom dere skal holde webinar eller ønsker en pressefotograf kan vi bidra med dette også. 

Bedriftsfoto – produkter:

  • ansattfoto
  • pressebilder
  • headshot
  • styrebilder
  • reklamebilder
  • interiørbilder
  • bildebank

Vi tar bildene for deg

Om du trenger nye ansattbilder, reklamebilder eller du ønsker å bevare minnene fra begivenheter som bryllup, konfirmasjon og dåp er Kolonihaven din fotograf. Fotoshooten kan gjennomføres på avtalt location, eller i et av våre studio. 

Vi gjør mer enn å ta bilder

I tillegg til at vi elsker å fotografere, og er vi også godt kjent med videokonseptet. Dersom du har behov for levende bilder – enten det er en videokonferanse eller film fra den store dagen, kan vi stille. Vi tar med oss det som trengs av utstyr og rigger opp på location. Hvis videoinnholdet skal spilles inn i studio kan dere leie studio hos oss.

Ta turen innom 

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom våre lokaler i Oslo. Adressen er Hausmannsgate 6, og det er kort avstand til kollektivt. Det er også flere parkeringsmuligheter i området. 

Lurer du på noe? 

Dersom du har spørsmål angående våre bildeprodukter, studioer, priser eller andre ting er det bare å kontakte oss. Fyll ut skjemaet nedenfor eller kontakt oss på e-post: hyggeligpris@kolonihaven.no eller telefon: 22 360 300

Kolonihaven – din fotograf i Oslo!