Leie studio | Kolonihaven

Leie studio hos Kolonihaven 

Hvis du skal leie studio, er Kolonihaven Studio i Oslo et utmerket alternativ. Her kan du leie alt det du trenger av utstyr, og samtidig få god hjelp av våre trivelige ansatte.

Velkommen til Kolonihaven

Vår visjon er å få deg til å stråle foran kamera – og det jobber vi for, enten vi er din fotograf, eller du leier studio hos oss.

Fotograf CF Wesenberg utenfor Kolonihavens lokaler i Oslo

Sentralt i Oslo

En av de store fordelene med å leie et av våre studioer, er at våre lokaler ligger i hjertet av Oslo, på gateplan. Enten du kommer med trikk, tog, t-bane eller buss er det kort gåavstand til nærmeste stasjon eller holdeplass. 

Om du kjører ditt eget fremkomstmiddel er det også flere parkeringsmuligheter i området. Dersom du har spesielt behov for parkering, kan vi også tilby parkering i egen garasje. Det skal med andre ord ikke stå på tilgjengeligheten av studioet. Se bildet nedenfor.

kart for Kolonihaven Studio

Hos oss får du mer enn bare et studio 

Kjernen i Kolonihaven er god personkjemi mellom kunder og kolleger, og det skal være hyggelig å jobbe med oss. Når du leier studio hos oss er våre assistenter tilgjengelig hvis du trenger hjelp. 

Hvis du trenger en fotograf sørger vi for at du får en fotograf som matcher, slik at du er komfortable under fotoshooten. Dette er viktig for å nå det fulle potensiale under fotografering, og gjør det mye enklere og morsommere for både modell og fotograf å gjennomføre fotograferingen.

Kolonihavens studioer

Vi har to studioer til utleie – studio 1 og studio 2. Her kan dere få hvit bakgrunn, sort bakgrunn og greenscreen hvis dere har behov for det. I loungen kan dere nyte lunsjen, og forberede til fotoshoot eller innspilling. 

Hos oss kan du leie alt fra selve studioet til lyskastere, kameraer, teleprompter, ulike bakgrunner og stativer. Vi har mye forskjellig utstyr til leie sammen med studioene, og dersom vi ikke har det du har behov for, så er vi behjelpelige med å skaffe dette.

Kolonihavens studio

Hva koster det? 

Eksakt pris på leie av studio varierer ettersom hvor lenge du skal leie, hva du trenger å leie av utstyr og hva studioet skal brukes til. Våre priser deles opp i redaksjonelt foto, redaksjonell video, kommersielt foto, kommersiell video og livestreaming, og hvorvidt du skal leie full pakke eller kun 1 lampe med stativ, og hvor lenge du skal leie.

Prisliste for leie av studio

Kommersielt foto:

Studioleie: inkl. 1 valgfri lampe m/stativ

Timepris: 500,-

Halvdag (4 t): 2000,-

Heldag (8 t): 3000,-

Studioleie: full pakke med lamper og utstyr

Timepris: 700,-

Halvdag (4 t): 2800,-

Heldag (8 t): 4500,-

Pr. time etter 17:00: 750,-

Helgetillegg: +25%

Alle priser er eks. mva.

Kommersiell video

Studioleie: inkl. 1 valgfri lampe m/stativ

Halvdag (4 t): 4000,-

Heldag (8 t): 6000,-

Studioleie: full pakke med ledlamper

Halvdag (4 t): 6000,-

Heldag (8 t): 9000,-

Pr. time utover 8t: 1500,-

Helgetillegg: +25%

Alle priser er eks. mva.

Livestreaming

Studioleie: full pakke med ledlamper

Korttid (2 t): 4000,-

Halvdag (4 t): 6000,-

Heldag (8 t): 9000,-

Tekniker kommer som tillegg på prisen.

Pr. time utover 8t: 1000,-

Helgetillegg: +25%

Alle priser er eks. mva.

Redaksjonelt foto:

Be om tilbud.

Redaksjonell video:

Be om tilbud.

livesending fra studio

Hvorfor bruke et profesjonelt studio? 

Du tenker kanskje at det er litt overdrevent å leie et helt studio når du skal holde en videokonferanse eller bare skal ta noen bilder. Men det er flere fordeler med å bruke et profesjonelt studio, blant annet at:

  • du tilpasser lysforholdene slik du selv ønsker – vi har diffusorgardiner
  • det ikke er noen forstyrrelser fra omgivelsene
  • du kan ta opp lyd uten å bli forstyrret av omgivelsene
  • du kan få tilgang på det utstyret du trenger
  • du bestemmer selv hvilken bakgrunn du vil bruke
  • resultatet blir som oftest mer profesjonelt
  • du kan få hjelp av profesjonelle til å sette riktig innstillinger på kamera, lys og lyd
  • du har gode fasiliteter for å forberede modeller, programledere og andre til shoot eller innspilling
Mann som står foran kamera i et studio

Når bør du leie studio?

Det er ingen regler for når du kan og ikke kan leie studio – her må du leie etter hvilke behov du har. Vårt studio egner seg til: 

teleprompter i bruk

Om Kolonihaven 

Allerede siden 1989 har Kolonihaven Studio AS drevet med film- og fototeknikk. Kolonihaven ble grunnlagt av fotograf CF-Wesenberg og i oppstarten var vi et sentralt sted for fremkalling og kopi av film. Med tiden har utviklet oss i takt med digital foto. I dag er vi en fullverdig fotobedrift som består av dedikerte fotografer for både film og foto, sammen med utleie av egne studioer.

filmstudioet til Kolonihaven

Ta kontakt

Lurer du på om Kolonihaven Studio passer for deg? Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller fyll inn skjemaet nedenfor. Vi avtaler et møte for å avdekke dine behov og finne en løsning vi kan tilby deg. 

Velkommen til Kolonihaven!