Kolonihavnes julepakker

1 • For 1220,- får du ett enkelt profilbilde/headshot. Bildefilen leveres digitalt med enkel retusj.
Normal pris er kroner 1990,-

2• For 1990,- får du en “Enkel pakke” med fotografering og èn kopi.
Perfekt for deg som har kun ett barn, en hund og litt dårlig tid. Fotograferingen er på 20 minutter og inkluderer 1 kopi opp til 20x30. Mot et tilegg kan du få med deg alle bildefilene digitalt.

3 • For 2400,- får du “Sandro pakken”. Kun bildefiler.
Passer perfekt for deg som ønsker å ta med hele familien, vennegjengen eller kjæresten din til oss. Vi setter av 40 minutter til fotografering og utvelgelse av bilder.  Du får selvfølgelig med deg alle de beste bildene digitalt. Kopier og retusj kan kjøpes i tillegg,

4 • For kroner 4800,- får du “Full pakke”. Bildefiler og to print til å ha på veggen. Vi setter av 40 minutter til fotografering og utvelgelse av bilder. Vi inkluderer også alle de beste bildene digitalt og retusjerer to bildefiler som printes ut i størrelse 20x30 på evigvarende bartyh papir.
Normal pris er kroner 6790,-

01robert FARGER copy.jpg

Tilegg:

• Ekstra tid fotografering etterarbeide, kr 1200,- pr halvtime.
• Makup styling kr 2200 pr time.
• De beste bildefiler fra fotograferingen i skjermoppløsning. kr 1200,-

*Kopier og ekstra retusj kan bestilles i tillegg om dette er ønskelig.
• Full retusj av bildefiler kr 770,- pr stk.

Disse bildefilene danner grunnlaget for høykvalitets print på baryth. Du kan da selv velge hvor du vil printe ut bildene

.Våre printere gir deg beste kvalitet”
• Baryth print 20x30 kr 825,- • Baryth print 30x40 kr 1200,-
• Foto print 20x30 kr 495,- • Foto print 30x40 kr 825,-

4• Skreddersøm. Fotograf CF-Wesenberg i studio eller hjemme hos deg.
Dette for deg som ønsker det kreative unike og fotografiske. CF er en av landets mest erfanre fotografer som evner å se mennesket i helhet og i sammenheng. 

Vi som er i hans team lager en fleksibel løsning for deg, hvor vi hjelper deg å kartlegge hvordan du kan glede andre ved å bruke oss riktig. Kom alene, ta med kjæresten, dine venner eller hele familien.

Denne julen setter CF-Wesenberg av 2 timer til foto og kreativt etterarbeide, som du kan bli med på. Pakkeløsningen inkluderer 4 signerte baryth kopier opp til 20x30.

Prisen er kr 8900,- Selvfølgelig får du også her med deg alle de beste bildefilene hjem.

Ønsker du å legge til makup/styling eller mer tid med CF så fakturerer hver påløpte halvtime.

Ta gjerne med rammer, så printer vi ut i beste tilpasset størrelse og rammer bildene inn for deg.
Ring 22 360 300, eller send mail til foto@kolonihaven.no. Kveldsfotografering hver dag til 21.00, og helge åpent når det passer best for deg.


Screen Shot 3.png

GI BORT ET FLEKSIBELT GAVEKORT
• BLI FOTOGRAFERT i 2019

Vi tilbyr elegante gavekort på alle våre tjenester.

Teksten på gavekortet skreddersyr vi sammen til den som skal få gaven av deg. Vi setter på vedkommende sitt navn og hva som er inkludert. Du kan selv velge om verdien av gavekortet skal stå påført. Fotografering hos oss kan også gis bort som gavekort, hvor vi personaliserer denne gaven etter dine ønsker med ønsket tekst. Se eksempler under.

Her følger et eksempel på tekst:

Du har nå fått én time med fotograf CF-Wesenberg i gave. Ganske enkelt fordi jeg er glad i deg og ønsker meg et fotografi av deg å henge på veggen, i lommeboken og selvfølgelig på Facebook. 
Når du kommer til CF lager dere sammen det ene bilde av deg, som er deg.  
Gavekortet inkluderer èn kopi i 20x30 på evigvarende bartyh papir og de to beste bildefilene til bruk på www. Du kan selvfølgelig bestille flere bilder utover det som er inkludert i dettet gavekort.Gavekortet kan kun brukes av privatpersoner.


FOTO: CF-Wesenberg

FOTO: CF-Wesenberg

FOTO: CF-Wesenberg

FOTO: Ragnhild Elnæs